Οκτ 28, 2013
admin

Πρόσκληση για ανακοινώσεις στις «Καλές Διδακτικές Πρακτικές στη διδασκαλία των Μαθηματικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση»

practice

Στο πλαίσιο του 5ου Συνεδρίου της Ένωσης Ελλήνων Ερευνητών Διδακτικής των Μαθηματικών (ΕνΕΔΙΜ) με θέμα «Τα Μαθηματικά στο Σχολείο και στην Καθημερινή Ζωή» θα γίνει παρουσίαση καλών διδακτικών πρακτικών στη διδασκαλία των μαθηματικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Στόχος είναι να αναδειχθεί η σύνδεση σύγχρονων θεωριών διδασκαλίας με καινοτόμες διδακτικές πρακτικές που εφαρμόζονται στα Σχολεία.

Θα παρουσιαστούν θεματικές που αφορούν σε καινοτόμες διδακτικές πρακτικές εφαρμογές των νέων ΑΠΣ, προτάσεις και εφαρμογές καινοτόμου διδακτικού υλικού, πρότζεκτ και δράσεις που εφαρμόστηκαν μέσα στην τάξη, τα οποία στηρίζονται μεταξύ άλλων σε διαθεματικές/διεπιστημονικές προσεγγίσεις, στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και στοχεύουν στη δημιουργική έκφραση των μαθητών.

Όλες οι εργασίες θα υποβληθούν σε τυφλό σύστημα κρίσης από δύο κριτές. Σε περίπτωση απόκλισης των κρίσεων, θα πραγματοποιηθεί και τρίτη κρίση από μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής του συνεδρίου.

Οι εργασίες που θα γίνουν αποδεκτές θα δημοσιευτούν στα Πρακτικά του συνεδρίου, εφόσον οι συγγραφείς ή τουλάχιστον ο συγγραφέας που θα παρουσιάσει την εργασία ή ο συντονιστής της ομάδας έχουν εγγραφεί σε αυτό.

Για τις οδηγίες υποβολής εργασιών στην ενότητα «Καλές Διδακτικές  Πρακτικές στη διδασκαλία των Μαθηματικών στην Πρωτοβάθμια και  Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» πατήστε εδώ

Leave a comment

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Δείτε τις προσφορές των ξενοδοχειακών μονάδων της πόλης προς τους συνέδρους

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Ιανουαρίου 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαρ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031